Jeg har alltid vært genuint opptatt med å hjelpe mennesker rundt meg.

Hvem er du og hva har du behov for akkurat nå?

Har du noen gang kjent på at positiv tenkning ikke er nok?

Har du noen gang kjent på at følelser i deg hindrer deg i å oppnå vanskelige endringer?

  

 


Typiske utfordringer med tilbakemelding om gode og varige resultater 


- Røykeslutt

- Vektproblemer

- Stress og søvnproblemer

- Selvfølelse og sosialt samvær. Snakke i større forsamlinger

- Sportslige prestasjoner

- Angst og depresjoner

- Mage og tarmproblemer

- Negative og uønskede tankemønster
Bli røykfri med hypnoterapi:

Metoden jeg benytter er utviklet av Ronny Hansen, som også regnes for å være landets fremste ekspert på sitt fagfelt. Over tid er det målt en suksessfaktor på hele 91% av flere tusen behandlinger, når det gjelder røykeslutt med hypnose. Og det er ganske imponerende, ikke sant?

Metoden gjør deg røykfri uten vektøkning. Mange er redd for å legge på seg når de slutter å røyke.Vær oppmerksom på at når du velger hypnose som behandling mot røykeslutt, er det lite sannsynlig med vektøkning. 

De fleste som kutter røyken på denne måten har ikke lyst på røyk lenger etter behandlingen. Og når du ikke lenger har lyst på røyk, har du heller ikke behov for å erstatte røyken med noe annet, som f.eks. mat. Når du er blitt røykfri, får du bedre pust og mer energi. Dette gjør at all aktivitet føles enklere og mer behagelig for deg. Og når din aktivitet øker, øker også din forbrenning. Og når din forbrenning øker, går du ned i vekt. Så kanskje vil det å bli røykfri på denne måten hjelpe deg i å bli kvitt litt ekstra vekt, om dette er noe du ønsker. 

Slik gjennomføres behandlingen på røykeslutt:

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger i tillegg til at vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med denne uvanen for godt. Du får med deg hjem et hefte som du skal lese – i tillegg til noen effektive øvelser du selv skal gjøre frem til din frigjøringsdag. Disse øvelsene er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer (bl.a. hypnose) som er med på å gjøre deg klar til din frihet.

Time 3: Det er på denne timen du kutter denne uvanen. Til det bruker vi hypnose. Fra første timen og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er vi klar til å sku av den bryteren som har fått deg til å røyke/snuse.Komfortabel fødsel med hypnose:

Visste du at de fleste smerter som du har hørt om og opplevd selv i forbindelse med fødsel, forsterkes ved hjelp av tankene dine, frykten din og redselen din? Ved hjelp av hypnoterapi  kan du få den gode opplevelsen når du skal føde ditt barn, som det du drømmer om. Hypnoterapi kan virke på en slik måte at fødselen din blir både kortere og lettere. Du får med deg en lydfil som er opptak av hypnotimen din og som er spesialtilpasset for deg og din opplevelse. Denne lydfila kan du lytte til hver dag fram mot fødselen.

Det er stadig fler og fler jordmødre som også utdanner seg og tar i bruk hypnofødsel. Disse jordmødrene opplever at fødetiden blir tryggere, kortere og mindre smertefull, sammenlignet med de som føder uten denne formen for behandling.

Les også denne artikkelen: Linn fødte i hypnose - Bergens TidendeTerapiformer:

 


EFT (Emotional Freedom Techniques)

Emosjonelt stress kan føre til smerter, sykdom og fysiske og psykiske lidelser. EFT er et selvhjelpsverktøy og et glimrende verktøy som blir brukt for å gi fysisk og psykisk lindring. EFT kan brukes på alt - til og med allergier. Denne behandlingsformen benyttes også ofte sammens med hypnoterapi og regresjonsterapi.

 

Hypnoterapi 

Hypnoterapi er bruk av hypnose som terapiform. Dersom du ønsker å slutte å røyke, har søvnproblemer, stress, smerter, angst, vektproblemer med mere, er hypnoterapi et ypperlig verktøy å benytte seg av.

I denne formen for terapi, henvender man seg til det ubevisste sinnet og gjør en omprogamering av gamle vaner/uvaner, tankemønster og følelser knyttet til hendelser i livet ditt. 

Alle vaner du har i dag er programmert fra den dagen du var født fram til her og nå. På samme måten som du ble programmert, kan du gjøre en del små justeringer i ditt tankemønster i ditt ubevisste sinn. Når det gjøres en omprogrammering blir en ny vane etablert. Som f.eks å bli røykfri.

Ditt bevisste sinn er ca 5 % stort og ditt ubevisste sinn utgjør hele 95 %

Dine tanker og ønsker om å endre en vane sitter i ditt bevisste sinn, altså dine 5%. Dine vaner sitter i ditt ubevisste sinn som utgjør hele 95%. 

Uenighet - Når du har en utfordring med å endre en vane, er det fordi det er uenighet mellom ditt bevisste og ubevisste sinn. I hypnoterapi får vi ditt bevisste og ditt ubevisste sinn til å bli samkjørt og enige, slik at du kommer i mål og lykkes med de endringer som du selv har et sterkt ønske om å oppnå.

 

Regresjonsterapi 

I hver og en av oss, bor det mange minner. Erfaringer du har som barn, setter sine dype preg på deg i ditt voksne liv. Selv om du ikke bevisst husker spesifikke hendelser, så husker kroppen og det ubevisste sinnet alt som har skjedd med deg fra den dagen du ble født, fram til her og nå.

Det er ikke alltid nok å løse opp i traumer fra dette og tidligere liv. Traumer som ligger i våre gener, og som går tilbake i generasjoner, kan være meget  ødeleggende. Disse traumene har like stor betydning som traumer fra dette og tidligere liv har. Dine forfedre og gener, har stor innflytelse på de avgjørelser og valg du tar i dette livet. Livet som vi lever i dag, er uløselig knyttet sammen med alle erfaringer som sitter i det ubevisste sinnet vårt. 

Når man jobber med regresjon, henter man fram minner som ligger i det ubevisste sinnet. Og når man jobber med det ubevisste sinnet, kan man også til en viss grad gjøre en omprogrammering av ønsket adferd på det bevisste plan.

Regresjonsterapi er en teknikk som brukes for å få løst opp i traumer. Det kan være traumer som kan føre til problemer som f.eks fobier, angst, panikkanfall, fysisk sykdom, depresjon, fedme og avhengighet med mere.

Når årsaken til problemet ikke er mer, er triggeren borte. På den måten løser det som oftes opp i problemet som du hadde.
 

 

Kosthold

Det er utrolig viktig med samspillet mellom det fysiske og det psykiske. I tillegg er det viktig at kroppen får det kostholdet som kan gi best mulig forutsetning for å ha et godt liv. Å ha et bevisst forhold til kosthold, og hva det kan gjøre med kroppen vår, vil derfor være med på å øke velværet i hverdagen. 

Det er ikke alltid man er klar over faktiske matvaner. En vane kan alltid endres, dersom du har et bevisst ønske om det. Det som holder fast på en dårlig uvane er som oftes underliggende faktorer og følelser som det ikke er ryddet opp i.

Kostholdsveileding i samarbeid med terapi kan gi deg gode og sunne matvaner som varer livet ut, og som er med på å gi deg en betraktelig bedre helse.

 

Meditasjoner

Å meditere regelmessig er en utmerket måte å takle det moderne samfunnets stress og jag på. Gjennom meditasjon og behagelige toner, kan du lære deg å roe ned og fokusere sinnet slik at den konstante tankestrømmen med bekymringer om regninger, stress på jobben og husvasken som skulle vært gjort opphører for en stakket stund.

  

 

 

♥ ♥ ♥ 

 

Hvem er jeg? 

Jeg er utrolig glad i mennesker, og ser hver enkelt for det den er. Jeg lærer hele tiden nye ting som jeg tar med meg og som kan kan bruke for å gi DEG akkurat den behandlingen som DU har behov for. Jeg kan hjelpe deg med å lokke fram den beste utgaven av deg selv.  Alt etter hva det er du trenger hjelp til, skreddersyr jeg et opplegg som passer for den enkelte.

Med min personlige reise som utgangspunkt, alle kurs og seminarer jeg har deltatt på, har jeg utviklet meg til en terapeut som ser kropp og sinn under ett. Smerter og ubehag som sitter i kroppen har som oftes sammenheng med hvordan man velger å tenke og å føle om hendelser i livet sitt. Jeg hjelper deg med å komme i mål, dersom du har en utfordring eller et problem som du ikke klarer å løse alene. Jeg tilbyr en behandling hvor det jobbes både med det bevisste og det ubevisste sinnet.

Min kilde til inspirasjon og mer energ, er å hjelpe andre mennesker.

 

Utdanning:

Jeg er uteksaminert Hypnoterapeut, EFT-terapeut og Regresjonsterapeut. Jeg er godkjent og medlem av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose, samt Norges Landsforbund av Homeøpraktikere. I tillegg har jeg VEKS-kurs som omhandler lovverket for alternative behandlinger. 

Jeg har anledning til å samhandle med leger, psykologer og annet helsepersonell.

Som kursansvarlig deltar jeg på og repeterer stadig, ulike kurs - som gjør verktøykassa mi enda mer solid, og jeg er stadig på jakt etter å lære mer og å repetere med nye inputs det jeg allere kan.

Jeg har fått svært mange gode tilbakemeldinger fra mennesker som jeg har hjulpet. Det gir meg stor glede og inspirasjon når jeg ser at de som kommer til meg lykkes.
Nå gleder jeg meg til å hjelpe deg.

 

For å kontakte meg, klikk her >>
image
header
veggttekst
image
Min logo
Veggpynt
Fil 27.05.15, 14.48.14
Stolen
newborn-baby2
2014-12-07 22.13.52
A9R18f23pf_16gs0rp_e4k
14009821_10153656761601050_775220599_n